Vision för meditationslärarprogrammet care

Starkare tillsammans

 
 

När vi beslutade oss att skapa Meditationslärarprogrammet var en tanke starkare än alla andra. Vi vill bidra till att skynda på den medvetenhetsökning som pågår.

Bästa sättet vi kan göra det på utifrån våra förutsättningar är att dela med oss av de erfarenheter vi har från att arbeta med människor med olika bakgrunder.

Utmaningen är att på snabbast möjliga sätt visa vägen till en ökad objektivitet inför personen, den psykologiska konstruktionen av ett jag som bygger på kombinationen av tankar, kroppsliga förnimmelser och känslor.

Någon gång i de flesta människors liv sker ett uppvaknande inför att den dömande, kritiska och berättande rösten i huvudet. Vi blir medvetna om att tankarna uppstår utan vår avsikt. Att vi varken har kontroll över eller kan lita på sanningshalten i det den där rösten hävdar.

Tänkandet är tvångsmässigt (vi kan inte stänga av det), medryckande (vi identifierar oss reflexmässigt med rösten) och ger bara en i bästa fall bristfällig och i värsta fall rentav falsk bild av verkligheten.

Med den insikten börjar processen av att utveckla en ökad objektivitet inför tänkandet. Vi inser att de kroppsliga förnimmelserna, tänkandet och känslorna är sammanlänkande genom direkt upplevelse och kan påbörja arbetet med att försöka luckra upp den makt som samspelet mellan de tre har över oss.

Det kan ske på många sätt och olika tekniker passar olika människor. Därför har vi satt samman ett team med några av de kunnigaste människorna vi känner inom olika områden. Vi hoppas kunna erbjuda dig en utbildning utöver det vanliga. En utbildning som gör dig redo att förändra människors liv till det bättre.

 
 
Donec consectetur, odio eget porta varius, orci mauris viverra ante, eget egestas turpis sapien vel orci.

Donec consectetur, odio eget porta varius, orci mauris viverra ante, eget egestas turpis sapien vel orci.